wkusno.com
ВЛЕЗ ТУК
Потребителско име
Парола
Реклами 
Условия за ползване

Условия за ползване

Добре дошли във Wkusno.com. Ако продължите да сърфирате и използвате този уебсайт, вие се съгласявате да спазвате и сте обвързани със следните условия за използване, които заедно с нашата политика за поверителност уреждат взаимоотношенията на Wkusno.com с вас.

Терминът "Wkusno.com", "нас" или "ние" се отнася до собственика на уебсайта. Терминът "Вие" се отнася до потребителя или посетителя на нашия уебсайт.

Използването на този сайт е предмет на следните условия:

  • Съдържанието на страниците на този уебсайт е само за ваша обща информация и употреба. То подлежи на промяна без предизвестие.
  • Нито ние, нито трети страни предоставят гаранция за точност, навременност, ефективност, пълнота или пригодност на информацията и материалите, намерени или предлагани на този сайт за конкретна цел. Вие потвърждавате, че тази информация и материалите могат да съдържат неточности или грешки и изрично изключваме отговорността за такива неточности или грешки.
  • Използването на каквато и да било информация или материали от този сайт е изцяло на ваш собствен риск, за което няма да носим отговорност. Ваша собствена отговорност е да сте сигурни, че всички продукти, услуги или информация, достъпни чрез този сайт, отговарят на вашите специфични изисквания.
  • Неоторизираното използване на този уебсайт може да доведе до иск за вреди и / или да бъде престъпно деяние.
  • От време на време този уебсайт може да включва и връзки към други уебсайтове. Тези връзки се предоставят за Ваше удобство и / или допълнителна информация. Ние не носим отговорност за съдържанието на свързания уебсайт(ове).
  • Използването на този уебсайт и всякакви спорове, произтичащи от такова използване на уебсайта, са предмет на законите в България.
Търси Рецепти
Ключови думи
Точна фраза
Всички думи (И)
Всяка дума (ИЛИ)
Абонирай се
E-Mail
Абонирай се
Отпиши се
Приятели

За Габрово

RockaBid world wide auctions site

WellMetOnline - find your love on our web site

NatureFan - find your soulmate